22. kolo 2. ligy muži "A"

08.06.2009 12:45

TJ Litohlavy x Sokol Bakov nad Jizerou (11:6) 19:18

diváků: 30

Naše sestava:

Obrana: Václav Brzobohatý (brankář), Jiří Preininger, Pavel Veselý, Jan Štěpánek, Petr Kešner

Útok: Olda Kysela, Mirek Beran, Michal Kučera, Tomáš Zahradník

Trenér: Petr Šulc      Vedoucí: Pavel Veselý

I. poločas

Do posledního zápasu sezóny 2008/2009 jsme nastoupili proti suverénně prvnímu týmu tabulky TJ Litohlavy. Začali jsme bez respektu a zakrátko jsme vedli 3:5. V útoku se nám dařilo proměňovat, stříleli jsme chytře, hlavně klepáky z úhlů. Pak přišel zlom. Na obraně jsme vyrobili několik nesmyslných chyb. Důvodem byla jak nepozornost a nedostatečné nasazení tak naopak neúčelná snaha o vypíchnutí míče protihráčům. Dostali jsme góly z brejků, ze hry i z trestů a do poločasu šli s nelichotivou ztrátou na domácí 11:6.

II.poločas

Druhá půle byla od počátku v režii soupeře. Stále jsme jen dotahovali. Stáhli jsme na 15:14. Pak přišel asi rozhodující moment utkání, kdy jsme za stavu 18:16 dvakrát ubránili, ale potrestat litohlavské vstřelením gólu se nám nepodařilo. Naopak jsme inkasovali na 19:16. Neprodleně jsme zmobilizovali veškeré síly a měli velký tah na branku. Diktovali jsme tempo hry a stáhli až na 19:18. Pár desítek vteřin před koncem zápasu jsme získali trestný hod ze středu brankoviště, vyrovnání skóre bylo na dosah. Díky chaotické situaci a nedorozumění jsme ale rozehráli a rozhodčí v zápětí utkání ukončil. Určitě bychom vyrovnali, proto si všichni tento moment budeme pamatovat jako dobrou zkušenost. Nakonec v tomto zápase šlo především o to dobře si zahrát, výsledek už nic neřeší.

Pozitivem zápasu byl výkon našeho Tomáše Zahradníka, který odehrál svůj nejlepší zápas a vsítil devět gólů. Také Olda Kysela zahrál na výbornou. Silná brána v podobě Václava
Brzobohatého je naší výsadou. Vedle takzvané základní sestavy a dalších bakovských hráčů, jenž si atmosféru ligových zápasů začínají osvojovat, patří poděkování především hostujícím hráčům: Jirka Preininger (Spoje Praha), Michal Barabáš (Podlázky), Michal Kučera (Podlázky), Tomáš Louda (Podlázky). Velké díky a sportu ZDAR.

branky:

JMÉNO HRÁČE

POČET BRANEK

Kysela Olda

8

Kučera Michal

1

Zahradník Tomáš

9

Beran Miroslav

0

 karty:  neuděleny

autor: Jan Štěpánek