Krvavá řež se šťastným koncem s Ejpovicemi

30.09.2018 20:30

Dnes, 30.09. jsme na domácím hřišti, v naší BK-aréně, sehrála naše děvčata další utkání 2. ligy žen se Sokolem Ejpovice. Bakov zaslouženě vyhrál 25:13 (15:9) a připsal si 2 důležité body do tabulky. 

Utkání začalo pěkně svižně, v příjemném a trochu chladném podzimním počasí. Hráčky Bakova od začátku tahaly jednoznačně za delší konec provazu, dařila se kombinace v útoku a obrana fungovala víc než dobře. Obě naše brankařky si připisovaly úspěšné zákroky. Dařilo se odrážet pokusy soupeřek a získávat odražené míče. Proto první půle skončila jednoznačným vedením 15:9. 

V druhé půli naše děvčata neusnula na vavřínech a šla do vedení 16:9. Za tohoto stavu se ale bohužel stala veliká nepříjemnost dvěma hráčkám Ejpovic, které se ve střední třetině nešťastně srazily a utkání muselo být na dlouhých 20 minut přerušeno. Zranění si dokonce vyžádalo příjezd sanitky a transport jedné z něšťastných aktérek do nemocnice (předpokládáme, že "pouze" na šití roztrženého obočí). Tímto posíláme do Ejpovic přání brzského zotavení. 

Po odjezdu sanitky se pokračovalo v utkání, svižné tempo zůstalo, Bakov nasázel dalších 9 branek a připsal si druhou letošní výhru po třech prohrách v řadě (2 z minulého víkendu byly vyloženě smolné ...Přeštice, kde jsme v poločase vedli i Tymákov...kde jsme sahali po remíze). 

Skórem 25:13 jsme v tabulce vylepšili i bilanci na 114:107 a minimálně do vydání oficiálních výsledků víkendových utkání jsme poskočili na 4. místo v průběžbé tabulce před Modřany a Žatec. 

Národní házené zdar.