Modřany X Bakov nad Jizerou - OP

27.09.2009 13:24

Ženy:

Modřany : Bakov 10:12 ( 4:7 )
V tomto utkání sehráli velkou roli dobré obrany obou mužstev a tak o vítězství bakovského družstva rozhodla především větší produktivita střelby útočnic. Díky výhře bakovským ženám stále patří 1. místo v oblastním přeboru, zatím bez ztráty bodu. A velkou radost trenérovi udělala především prohra Března s Čakovicemi, čímž se bodový odstup na ostatní družstva zvětšil.

 

branky Bakova: Beranová 6, Bártová L. 3, Cecavová 3.
karty Bakova: Mrákotová L. - žlutá k., Pelikovská - žlutá k.
sestava Bakova: brankařka: Bártová Monika, obránkyně: Mrákotová Lucie, Pelikovská Šárka, Chamerová Romana, Svobodová Lucie, Pěnkavová Kateřina, útočnice: Cecavová Kristýna, Bártová Lucie, Beranová Monika, Nevřivá Kristýna, Reslová Lenka.

 

trenér: Miroslav Beran

vedoucí družstva: Tereza Bušová
 


Dorostenky:

Modřany : Bakov 23:19 ( 9:10 )
V boji o první místo v krajském přeboru začalo naše družstvo dobře první poločas jsme diktovali tempo hry a soupeř těžko překonával naší obranu, v útoku se skvěle blýskla především Navrátilová, ale ani Reslová Len. nezůstala pozadu. Bohužel náš tým nezvládl vstup do druhé půle a během několika minut ztratil vedení a poté už jen dotahoval ztrátu na soupeře.

 

branky Bakova: Reslová Len. 10, Navrátilová K. 7, Paulusová 2.
sestava Bakova: brankařky: Řeháková Eliška, Staffenová Monika, obránkyně: Puskajlerová Petra, Kunová Monika, Ihnátová Karolína, Reslová Lucie (Ryba), útočnice: Špringerová Denisa, Navrátilová Klára, Reslová lLnka, Reslová Lucie, Paulusová Iva,

 

trenér: Miroslav Beran

asistentka trenéra: Tereza Bušová

vedoucí družstva: Kristýna Cecavová
 


 

Starší žákyně:

Modřany : Bakov 12:14 ( 5:8 )
Děvčata se již v počátku utkání ujala mírného vedení, které udržela po celý zápas, na obraně skvěle zahráli Kunová a Reslová (ryba), a v útoku opět zářila Navrátilová.

 

branky Bakova: Navrátilová K. 9, Špringerová 4, Reslová Lucie 1
sestava Bakova: brankařky: Řeháková Eliška, Staffenová Monika, obránkyně: Kunová Monika, Ihnátová Karolína, Reslová Lucie (Ryba), Černá Martina, útočnice: Špringerová Denisa, Navrátilová Klára, Reslová Lucie, Najmanová Sabina,

 

trenér: Miroslav Beran

vedoucí družstva: Tereza Bušová

autor: Miroslav Beran

 

Starší žáci:

20.9.2009 starší žáci pokračovali zápasem krajského přeboru v Modřanech. Zápas měl jednoznačný průběh vzhledem k výškovému a věkovému rozdílu mezi družstvy Modřany a Bakov n.J., i když jsme nejeli k zápasu v optimální sestavě. Poločas skončil 0:12 ve prospěch Bakova, druhý poločas vzhledem k výměně útočníka L. Váňi 3:4, celkově 3:16. Po dvou zápasech mají starší žáci plný počet bodů.

Sestava: M. Kozák, J. Tichý, J. Samek, P.Kůla, J. Hlušička, F. Řehák, M. Černý, L. Váňa.

vedoucí týmu
Pavel Černý

autor: Pavel Černý