2. kolo - Sokol Bakov nad Jizerou x Jiskra Raspenava - II.liga

08.09.2009 15:16

Sokol Bakov nad Jizerou -Jiskra  Raspenava 17:15 (9:8)

Dne 6. září se konalo v Bakově nad Jizerou utkání v II.lize mezi domácími a soupeři z Raspenavy. Hosté vstoupili do zápasu sebevědomě. Dravě se rvali s naší obranou a ta jen těžko hledala lék na tuto agresivní hru. Následně domácí borci dali několik gólů a během pár minut se vrátili do zápasu a zároveň vstupovali do druhého poločasu s jednobrankovým náskokem.

     V druhé polovině utkání měli domácí výhodu výhozu. Během několika minut se ujali vedení o tři góly. Následoval mrtvý bod, kdy domácí ztratili náskok. Soupeř ovšem nedokázal najít lék na prozíravou hru naší obrany a hlavně skvěle chytajícího Václava Brzobohatého. Na závěr se bakovským borcům povedlo utéct na rozdíl třech branek, na což již soupeř lék nenalezl.

     Rád bych vyzdvihl výkon Tomáše Zahradníka, jehož závěrečné branky prakticky rozhodly o výsledku celého utkání. Vzorné obranné zákroky předvedl především Jirka Preiningera. No a nesmíme opomenout ani skvělý výkon našeho brankaře Václava Brzobohatého, ze kterého byli hostující účastníci dosti nešťastní.

     Stinnou stránkou celého dne je nepříjemné zranění Achillovy šlachy Jakuba Černého. Přejeme brzké uzdravení.

 

Autor článku:Petr Kožíšek

 

 

 

 branky:

Horyna - 5

Kysela - 5

Kožíšek - 2

Zahradník - 3

Černý - 2

 

diváků - 80